Jobba hos oss

 

Ledig tjänster:

Redovisningsassistent

Arbetsbeskrivning Du kommer att ingår i ett team av revisorer, redovisningskonsulter och redovisningsassistenter. Din uppgift är att avlasta redovisningskonsulterna med vanligt förekommande ekonomiuppgifter samt kontorsinterna uppgifter.

Profil Vi ser en självgående person med fokus på ordning och reda, du är både driven och självständig. Gärna med ekonomisk utbildning från gymnasiet, ekonomisk påbyggnadsutbildning ses som ett plus. Erfarenhet inom redovisning- eller ekonomiarbete är meriterande men ej krav.

 

Rutinerad redovisningskonsult

Arbetsbeskrivning Du kommer att vara kundansvarig med en egen kundstock och självständigt hjälpa dina kunder med bokslut, deklaration, uppföljning av redovisning samt ekonomisk rådgivning. Du ingår i ett team av ekonomer, revisorer och redovisningsassistenter där din uppgift är att ge det ekonomiska perspektivet för att hjälpa kunderna att driva och utveckla sina företag. 
Profil Du arbetar förmodligen som redovisningskonsult med eget kundansvar idag och är van att belägga din tid. Alternativt arbetar du som redovisningsansvarig på ett företag och har dessutom stor vana av att arbeta med mycket kundkontakter. Meriterande är om du arbetar eller har arbetat på redovisnings- eller revisionsbyrå. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med bokslut och deklarationer, allra helst i en rådgivande roll. Du har en ekonomexamen och/eller är auktoriserad redovisningskonsult. Som person är du självständig, förtroendeingivande, noggrann, utåtriktad och har en god förmåga att skapa nya kontakter, såväl internt som externt. Du är lagspelare, du gillar utmaningar, du har ett stort driv och du får saker att hända.